Neymar älskar poker

En kändis vars intresse för poker är vida känt är fotbollsstjärnan Neymar. Han har länge tyckt om poker och hans intresse har gjort att han blivit värvad av Pokerstars och nu får spela i deras turneringar.

91709-the-hole-cards

Ett gemensamt intresse som många kändisar verkar ha är att spela poker. Vi har tidigare skrivit om att Ben Affleck älskar att spela poker och är en riktig hejare på det, även om Black Jack faktiskt är hans specialitet. En annan kändis som den senaste tiden funnit ett intresse för poker är Barcelonastjärnan Neymar. Han värvades nämligen av Pokerstars tidigare i år.

Idrottsmän värvas av Pokerstars

I Aftonbladet kan man läsa att han är en del av den värvning som Pokerstars gjort där de försökt få till sig kända idrottsmän. Några av dem som de hittills har lyckats värva är alltså Neymar, Rafael Nadal, Ronaldo och Cristiano Ronaldo. Det första spelet som Neymar gör för Pokerstars är ett spel mot en av sina supportrar i samband med att European Poker Tour kommer till Barcelona. Neymar säger att han verkligen ser fram emot att möta ett utav hans fans vid pokerbordet eftersom det inte funnits någon möjlighet att göra detsamma på fotbollsplanen.

Ett stort intresse för spel

Brassens brinnande intresse för poker kom dock inte i och med att han blev värvad till Pokerstars, utan det fanns långt innan dess. Han har i ett par år lagt upp bilder från pokerborden på sociala medier och hans intresse är vida känt. Hans intresse för poker är till och med så stort att han dömt sin hund till just ”Poker”.